Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 350 g Mehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Salz
- 25 g Olivenöl
- 1 Prise Zucker
Belag
- 250 g Mozzarella (2 Kugeln), in Stücken
- 200 g Feta, in Stücken
- 1 Dose geschälte Tomate (400 g)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- 350 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2944 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Tomaten-Rucola-Pizza
50 min
Dinkel-Pizza mit Gemüse
1h 40min
Porree-Feta-Tarte
2 godz.
Mediterranes Brot
2 godz.
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1 godz. 45 min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min
Spargelflammkuchen mit Walnüssen
1u. 15min
Kartoffel-Spinat-Pizza
1h 5min
Porreeschnitten - Pırasalı Tepsi Böreği
1u.
Tortellini-Spinat-Auflauf
1u.
Spinat-Pizza mit Ei
1 godz. 45 min