Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 350 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 25 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag
- 100 g Gouda, in Stücken
- 200 g passierte Tomaten
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Oregano
- 1 Knoblauchzehe
- 125 g Mozzarella (1 Kugel), in Stücken
- 200 g Tomaten, in Scheiben (5 mm)
- 40 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2283 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1ωρ.
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1ωρ. 10 λεπτ.
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min
Paprika-Pizza
1h 55min
Pizza mit Lachs
1h 30 min
Spaghetti alla "Norma"
35min
Pizza Vier Jahreszeiten
1h 30 min
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
1ωρ.
Nudel-Rucola-Salat
50 λεπτ.
Gemüsepizza
1h 40min
Zucchini-Pizza
1 Std. 50 Min