Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Moussaka
- 250 g Auberginen, in Scheiben (5 mm)
- 400 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken
- 1 TL Johannisbrotkernmehl
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Salzen der Auberginen
- 1 ½ TL Pfeffer
- 200 g Feta, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 400 g Rinderhackfleisch
- 150 g Wasser
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 30 g Tomatenmark
- ½ TL Bohnenkraut, getrocknet, gemahlen
- 2 Prisen Zimt
- 2 Prisen Piment
Guss und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Sahne
- 2 Eier
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Msp. Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3153 kJ / 753 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 58 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Kürbis-Hackfleisch-Tarte
1 Std. 45 Min
Wirsingtarte
1h 30min
Mangold in Cidre mit Pute
1 Std.
Hack-Kürbis-Auflauf
1h 20min
Kürbis-Orangen-Cupcakes
1h 20min
Low-Carb-Quiche mit Spargel
1h 35min
Putencurry mit Blumenkohl-Couscous
40 min
Kürbisauflauf
1h 50 min
Kürbisquiche
2h 5min
Kürbis-Chili Con Carne
50 Min
Gefüllter Ofenkürbis
1h 30min
Kürbis-Hack-Auflauf
1 Std. 10 Min