Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Wasser und mehr zum Einweichen der Pilze und Kochen der Nudeln
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- 25 g getrocknete Steinpilze
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 70 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 4 Stängel Thymianblättchen, frisch, abgezupft
- 500 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 400 g Auberginen, geschält, in Würfeln (1-2 cm)
- 50 g Wasser
- 1 TL Salz
- 400 g Nudeln, z.B. Bucatini
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2664 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 13 g
Alternatieve recepten
Auberginen-Pasta
30min
Spaghetti alla "Norma"
35 min
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
1u.
Auberginen-Tomaten-Pasta
45 min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20min
Spaghettini mit Paprika
1u.
Saibling mit Artischocken
40min
Pasta alla Putanesca
45 min
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1h 5min
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
45 min
Tomaten-Kapern-Pasta
35 min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1h 25min