![Sobrasada-Risotto (Spanien/Mallorca) Sobrasada-Risotto (Spanien/Mallorca)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/79FD2A23-EC34-4D26-B58D-CD0997A7B2A8/Derivates/CC474A5A-9D19-4F67-B811-34ECD8C8AAD1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 2 Schalotten (ca. 60 g)
- 40 g Butter
- 30 g natives Olivenöl
- 320 g Risottoreis mit 14-15 Minuten Garzeit
- 60 g trockener Weißwein
- 720 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleisch- oder Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Brühwürfel (für 0,5 l) für Fleisch- oder Gemüsebrühe - ½ - 1 TL Salz nach Geschmack
- 100 g Sobrasada (spanische Paprikastreichwurst), in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2830 kJ / 672 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Risotto alla Milanese
35min
Risotto milanese
35min
Kräuterrisotto
45 min
Arepas mit geschmortem Kalbfleisch
2 godz. 30 min
Spanischer Risotto
40min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40min
The Bronx
10 Min
Risotto mit Basilikum
40min
Erbsen-Minz-Suppe
40min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1 godz. 20 min
Pasta e Fagioli
35min
Tomaten-Risotto
35min