Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Packung Filoteig (250 g, 10 Blätter)
- 130 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 800 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 300 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Pinienkerne
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 Stängel frische Minze, Blättchen abgezupft
- 2 Eier
- 200 g griechischer Joghurt (10% Fett)
- 3 Cherrytomaten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1562 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 Std.
Shakshuka mit Ziegenkäse
45 Min
Vegetarisch gefüllte Melanzani mit Safranjoghurt
50 min
Köfte im Mangold-Joghurt-Bett - Cacıklı Arap Köftesi
40 Min
Melanzane alla Parmigiana
1 Std. 10 Min
Bifteki mit Zucchini-Paprika-Gemüse und Oregano
50 min
Linsen-Moussaka
2 godz. 20 min
Moussaka
1 godz. 55 min
Spinat-Schafskäse-Turm
1 Std. 10 Min
Porreeschnitten - Pırasalı Tepsi Böreği
1 Std.
Bulgur-Auflauf
1 Std. 20 Min