Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 450 g Mehl
- 50 g Weißwein
- 60 g Olivenöl
- 60 g Wasser
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 1 Ei, verquirlt
Spinatfüllung und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Mehl
- 250 g Milch
- 75 g Wasser
-
1
gestr. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 450 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
- 50 g getrocknete Tomaten, in feinen Streifen
- 1 Eigelb
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2201 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüsepastete in Filoteig
1 godz. 20 min
Quiche mit Ofenpaprika
2 godz.
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1sa 30 dk
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 godz. 15 min
Parmesan-Tarte mit roher Tomatensauce
1sa 30 dk
Pilzpastete
1h 40min
Linsen-Moussaka
2 godz. 20 min
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1hod. 45min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1sa 30 dk
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2 godz.
Vegetarischer Parmentier mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1h 40min
Vegetarische Quiche mit Spinat und Paprika
1 godz. 15 min