Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 2 ¼ TL Salz
- 600 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in 5 cm Stücken
- 10 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g rote Paprika, in Stücken
- 80 g schwarze Oliven, entkernt, abgetropft
-
1
EL Basilikum, frisch
of 1 TL Basilikum, getrocknet - ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 6 Eier
- 150 g Feta, in Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1265 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Porree-Feta-Tarte
2h
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1h 45min
Spinat-Empanada
1 Std.
Gemüse-Blätterteig-Muffins
45min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 Std. 15 Min
Paprika-Feta-Tarte
1 Std.
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 Std.
Quiche mit Ziegenkäse
1 Std. 25 Min
Quiche mit Ofenpaprika
2h
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 Std.
Mediterrane Gemüsequiche
1h 20min