![Weizen-Salat mit Granatapfelkernen Weizen-Salat mit Granatapfelkernen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C2248C58-EBE8-4046-B65E-3D4BD7C4F1C9/Derivates/cf3c2e5e-ed6f-463a-adc5-ae9c3fbd171c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), vegan - 125 g Sonnenweizen, parboiled
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- 50 g Walnusshälften
- 70 g Orangensaft
- 30 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen (5 mm)
- 1 Fenchelknolle (ca. 180 g), in dünnen Streifen
- ½ Granatapfel, Kerne herausgelöst
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1292 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 min
Gemüse-Weizen-Salat
45 min
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20 min
Süßkartoffel-Hähnchen-Salat mit Radicchio
45 min
Pesto-Weizen-Salat
30 min
Sattmacher-Salat mit Halloumi
50 min
Weizen-Ofengemüse-Salat
1 godz.
Gnocchi-Endivien-Salat
30 min
Balsamico-Weizen-Salat
35 min
Mediterraner Sonnenweizensalat
45 min
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30 min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50 min