Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 15 g Olivenöl
- 130 g Blattspinat, frisch, grobe Stiele entfernt
-
180
g Ricotta
of 180 g Quark, 20% Fett - 1 Ei
- 60 g Sahne
- 1 Prise Muskat, gerieben
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1061 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2h
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1 Std. 25 Min
Spinattorte
1sa
Süßkartoffel-Focaccia mit Rotwein-Balsamico-Schalotten
2 godz. 50 min
Polentamuffins mit Spinat und Feta
55 Min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40 dk
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1sa 30 dk
Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)
1sa
Spinat-Soufflé mit Käse
45 Min
Polenta mit Spinat und Käse
1sa
Kartoffel-Blinis mit Tomaten-Avocado-Salsa und Meerrettichdip
45 Min
Paprika-Ricotta-Quiche
2h