Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tarteboden
- ½ TL Fenchelsamen
-
150
g Weizenkörner
of 150 g Dinkelkörner - 75 g Butter, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 50 g Wasser
Belag
- 30 g Butter
- 300 g Blattspinat, frisch, in Streifen
- 200 g Crème légère, 15% Fett
- 2 Eigelb
- ¾ TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale in dünnen Zesten abgeschält
- 400 g Wasser
- 35 g Zucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2123 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 Std.
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1 Std. 45 Min
Spargel-Quiche
1h 10min
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1 Std. 25 Min
Spinat-Pistazien-Flans
35 Min
Quiche mit Ziegenkäse
1 Std. 25 Min
Porree-Pilz-Quiche
2 Std. 10 Min
Pikanter Brotkuchen mit Salbei
45 Min
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1 Std. 25 Min
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1 Std. 30 Min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35min