Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomatenpesto
- 20 g Parmesan, in Stücken
- 25 g Walnusshälften
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 30 g Öl, von den getrockneten Tomaten
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Zucker
Pilzragout und Mini-Kartoffelklöße
- 400 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
-
300
g Mini-Kartoffelklöße, TK
of 300 g Gnocchi (aus der Kühltheke) - 500 g frische Pilze, gemischt
- 3 Frühlingszwiebeln, in schrägen Scheiben (1 cm)
- 25 g Butter
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 1 EL Petersilie, abgezupft, gehackt
- 3 Prisen Pfeffer
- 10 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3402 kJ / 812 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 53 g
- Vezels
- 16.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Kartoffeln mit paniertem Rotbarsch
1 godz. 10 min
Auberginen-Pasta
30min
Tagliatelle mit Bohnenpesto
35 min
Pilz-Lasagne
2 godz. 30 min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55min
Kartoffel-Mandel-Taler mit Bohnen und Tomatensauce
50 min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55min
Spaghetti mit Pilz-Bolognese
1u.
Ratatouille-Lasagne
1h 30min
Spinatknödel mit Tomatensauce
50 min
Kartoffel-Spinat-Salat
2 godz.
Tortellini-Champignon-Auflauf
50 min