![Pasta mit sizilianischer Sauce Pasta mit sizilianischer Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E55BC0B8-A2B0-4751-87E1-EB2B466037C4/Derivates/2288b1aa-d321-44e7-9710-15392ecc1037.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Fenchelknolle, in Stücken (3 cm), das zarte Grün beiseite gelegt
- 1 Chilischote, rot, entkernt
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 4 Stängel Oregano, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Aprikosen, getrocknet, entsteint (Soft-Aprikosen)
- 40 g Olivenöl
- 800 g Tomaten, geviertelt
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- Wasser zum Kochen
- 400 g kurze Nudeln (z.B. Tortiglioni)
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft und grob zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2490 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fenchel-Tomatensugo mit Salami
25min
Cavatappi mit Cherry-Tomaten, Sultaninen und Ingwer
30min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1h
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15min
Tomaten-Kapern-Pasta
35min
Gewürzreis
30min
Auberginen-Pasta
30min
Linguine in Tomatenbutter
30min
Ligurische Nudeln mal anders
45min
Frische Tomaten-Pasta
25min
Spaghetti alla "Norma"
35min
Pasta alla Putanesca
45min