![Orecchiette im Kartoffel-Kresse-Fond Orecchiette im Kartoffel-Kresse-Fond](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8EE9097A-95B0-4FF9-8968-7A5D8E7EA841/Derivates/e5d0a9cb-bbf8-4e37-9f2f-9681fc6b06cf.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 40 g Cranberrys, getrocknet
- 150 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 6 Stängel Majoran, abgezupft
- 1 rote Chilischote, frisch, klein, entkernt
- 50 g Butter, in Stücken
- 400 g Kartoffeln (z.B. La Ratte oder Bamberger Hörnchen), in Würfeln (2 cm)
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 300 g Orecchiette
- 200 g Babyspinat
- 2 Kresse-Beete, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2223 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Brotknöpfle mit Salat
1 Std.
Erbsen-Guacamole mit Halloumi und Gemüse
1 Std.
Graupen-Erbsen-Risotto
40 min
Crespelle
1h 30min
Pasta mit Bohnen-Tomaten-Sugo
30 min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Karotten-Curry-Hirse mit Vogerlsalat und Buttermilch-Feta-Dressing
55 min
Spinat-Käse-Spätzle
20 min
Kartoffel-Mandel-Taler mit Bohnen und Tomatensauce
50 min
Auberginen-Pasta
30 min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 min
Spinatknödel mit Tomatensauce
50 min