![Warmer Cranberry-Gnocchi-Salat Warmer Cranberry-Gnocchi-Salat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3A7463FD-F2C4-4CC7-A030-30B2C7639999/Derivates/5deb2095-cda0-4312-aaa9-5ad808fa534a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Wasser
- 500 g Gnocchi (aus dem Kühlregal)
- 250 g Zuckerschoten, ganz oder schräg halbiert
- 70 g Cranberrys, getrocknet
- 2 Schalotten
- 70 g Butter, in Stücken
- ½ Bund Thymian, abgezupft
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1789 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40 min
Mais-Salat mit Hackfleisch und Avocado
30 min
Lachs mit Mozzarella-Mango-Tomaten-Salat
25 min
Nudelsalat mit Feigen und Ziegenfrischkäse
45 min
Gnocchi-Endivien-Salat
30 min
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1 godz.
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15 min
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25 min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30 min
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30 min
Mediterraner Ciabatta-Auflauf
35 min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40 min