Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pestocreme
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 80 g Olivenöl
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Mandeln
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Frischkäse
Nudelgericht
- 1200 g Wasser
- 2 TL Salz
- 1 TL Öl
- 300 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut, in Stücken (ca. 4 cm)
- 300 g Penne (z.B. von Barilla; Garzeit ca. 11 Minuten)
- 300 g Kartoffeln, in dünnen Scheiben (ca. 3 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3302 kJ / 789 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pilzragout mit Tomatenpesto und Mini-Kartoffelklößen
1h 20min
Frische Tomaten-Pasta
25min
Penne mit Spinat-Käse-Sauce
25min
Gnocchi Tricolore
30min
Bohneneintopf mit Feta
45 Min
Spaghetti mit Walnuss-Pesto
20min
Tagliatelle mit Bohnenpesto
35 min
Spinat-Rahm-Nudeln (wahlweise mit krossem Speck)
40 Min
Überbackene Cannelloni mit grüner Gemüsefüllung
1 Std. 45 Min
Spargel-Blumenkohl-Nudeln
45 Min
Pizza Frescolina
1h 40 min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15 Min