![Ligurische Nudeln mal anders Ligurische Nudeln mal anders](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4D051B58-0107-4A77-B963-1ED7F24BDC64/Derivates/aed23ce7-8c9c-44db-aada-8437516961b6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pestocreme
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 80 g Olivenöl
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Mandeln
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Frischkäse
Nudelgericht
- 1200 g Wasser
- 2 TL Salz
- 1 TL Öl
- 300 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut, in Stücken (ca. 4 cm)
- 300 g Penne (z.B. von Barilla; Garzeit ca. 11 Minuten)
- 300 g Kartoffeln, in dünnen Scheiben (ca. 3 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3302 kJ / 789 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ligurischer Nudelsalat
35min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55 Min
Vegetarische Linguine Carbonara
30min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1u. 25min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1h
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15min
Pasta mit Pistazien-Pesto
25min
Linguine in Tomatenbutter
30min
Rucola-Risotto
35min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40min
Spaghetti mit Walnuss-Pesto
20min