Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 2 Zwiebeln, klein, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, klein
- 4 EL Olivenöl
- 2 TL Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 4 Prisen Pfeffer
- Wasser zum Kochen
- 400 g Dinkel-Vollkornspaghetti
- 70 g Kapern, abgetropft
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2347 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Linguine in Tomatenbutter
30min
Spaghetti alla "Norma"
35 min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1 Std. 10 Min
Pasta alla Putanesca
45 Min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25 Min
Sauce all'Arrabiata
25 Min
Spaghettini mit Paprika
1 Std.
Tomatensugo all'arrabbiata
30min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55 Min
Spaghetti mit Tomaten-Kapern-Öl
20min
Sauce alla Puttanesca
25 Min
Frische Tomaten-Pasta
25 Min