Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 2 Zwiebeln, klein, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, klein
- 4 EL Olivenöl
- 2 TL Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 4 Prisen Pfeffer
- Wasser zum Kochen
- 400 g Dinkel-Vollkornspaghetti
- 70 g Kapern, abgetropft
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2347 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Spaghetti alla "Norma"
35 λεπτ.
Pasta mit sizilianischer Sauce
55min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1h 10 min
Spaghettini mit Paprika
1hod.
Pasta alla Putanesca
45min
Gigantes (Weiße Riesenbohnen im Tomatensud)
45min
Spaghetti mit Tomaten-Kapern-Öl
20 λεπτ.
Tomatensugo all'arrabbiata
30 λεπτ.
Sauce alla Puttanesca
25min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25min
Linguine in Tomatenbutter
30 λεπτ.
Frische Tomaten-Pasta
25min