Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (3 cm)
- 300 g Porree, in Ringen
- 1 Apfel, in Stücken
- 100 g Kerne, gemischt (z. B. Salatkernmischung)
- 1 Frühlingszwiebel
- 12 Oliven, grün, abgetropft
- 100 g Cherry-Tomaten
- ¼ Bund Basilikum, abgezupft
- 3 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
-
100
g vegane Frischkäse-Alternative (z. B. von Simply V)
of 100 g vegane Schmand-Alternative (z. B. Creme VEGA von Dr. Oetker) - ¾ TL Salz
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 TL gekörnte Brühe - ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2026 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 8.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porree-Kartoffelstampf mit Zander
50min
Minestrone mit Tortellini
35 dk
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1 godz. 45 min
Vegane Mandel-Pasta mit Spinat
30min
Gemüse-Ei-Eintopf
35 dk
Schnüsch
45min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1 Std. 10 Min
Gefüllte Paprika mit Grünkernchili
1sa
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1 Std. 10 Min
Spitzkohl-Curry
35 dk
Vegetarischer Eintopf
1sa
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min