![One-Pot-Pasta mit Grünkohl-Gorgonzola-Sauce One-Pot-Pasta mit Grünkohl-Gorgonzola-Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/29079ff98b01d59a3dd00a9f321c89aa/Derivates/2d6cd3104556e197b3126373411fd6ed91fe45a6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Grünkohl, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Öl
- 450 g Wasser
- 100 g Sahne
- 100 g Milch
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Muskat
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g Penne (z. B. von ja!)
- 20 - 30 g Sonnenblumenkerne
- 150 g Gorgonzola, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2730 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 771 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 Std.
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35 Min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30 Min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1 Std.
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55min
Locro Argentino
30 Min
Spinat-Walnuss-Risotto
35 Min
Grünes Risotto
35 Min
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
30 Min
Schnelle Fenchelquiche
40 Min
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30 Min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 Min