Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Grünkohl, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Öl
- 450 g Wasser
- 100 g Sahne
- 100 g Milch
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Muskat
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g Penne (z. B. von ja!)
- 20 - 30 g Sonnenblumenkerne
- 150 g Gorgonzola, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2730 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 771 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Walnuss-Risotto
35 min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35 min
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1 Std.
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1 Std.
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15 min
Spaghetti mit Grünkohl-Oliven-Pesto
20min
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45 Min
Schnelle Fenchelquiche
40 Min
Grünes Risotto
35 min
Grüne Kokos-Pasta
20min
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30min
Kartoffel-Spinat-Gratin
1h 30min