Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 4 Knoblauchzehen
- 1 grüne Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 30 g Öl
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 30 g Tomatenmark
- 1 ½ TL Koriander, gemahlen
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 1 TL Garam Masala
- 1 ½ TL Salz
- 400 g Kokosmilch
- 100 g Wasser
- 600 g Blumenkohl, in kleinen Röschen
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 4 Stängel Koriander, abgezupft (optioneel)
- 1 Zitrone, in Spalten oder Scheiben (optioneel)
- 100 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen, grob gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2225 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 1030 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Curry mit Brokkolireis
10h
Tomaten-Spinat-Eintopf mit Halloumi und Zimt
50min
Kürbis-Korma
1 Std.
Afrikanischer Erdnuss-Eintopf
50min
Spitzkohl-Curry
35min
Indischer Gemüsereis
1 Std.
Kurkuma-Linsen-Curry mit Udonnudeln
35min
Linsen-Spinat-Curry
40min
Auberginen-Linsen-Curry
30min
Süßkartoffel-Kichererbsen-Eintopf
45min
Blumenkohl Tikka Masala
35min
Curry von Wurzelgemüsen
1 Std.