Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rote Zwiebel (ca. 80 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), gewürfelt (1,5 cm)
- 1 grüne Paprika (ca. 150 g), gewürfelt (1,5 cm)
- 2 Dosen weiße Bohnen (Abtropfgew. à 240 g), abgetropft
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 50 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 80 g Wasser
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet (optioneel)
- 2 EL Basilikumblätter, frisch, in Streifen
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ - 1 TL brauner Zucker
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1166 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 16.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsen-Tomaten-Suppe
30 λεπτ.
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45min
Gigantes (Weiße Riesenbohnen im Tomatensud)
45min
Rauchiger Bohneneintopf
30 λεπτ.
Arabischer Eintopf Koshari
35min
Kidneybohnen-Curry
30 λεπτ.
Orientalischer Linseneintopf
35min
Kichererbsen und Tomaten Rogan Josh
25 λεπτ.
Marokkanische Harira
1ωρ.
Minestrone mit Kichererbsen
13 Std.
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 Min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 min