Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Bulgur
- 650 g Wasser
- 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g Olivenöl
- 3 TL Curry
- 2 Äpfel (ca. 400 g), geviertelt
- 400 g Blumenkohlröschen
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- 1 ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 200 g Tomaten (evtl. gehäutet), geachtelt
- 100 g Erbsen, frisch oder TK, aufgetaut
- 6 Stängel Koriander, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2316 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 13.9 g
Alternatieve recepten
Karfiol-Erdäpfel-Curry (Aloo Ghobi)
50 min
Gemüse-Kichererbsen-Tajine
50 min
Blumenkohl-Linsen-Curry
45min
Bohnen-Kartoffel-Curry
40min
Kichererbsencurry
40min
Gewürzreis mit Studentenfutter und Spinat
40min
Gemüse-Curry mit Kokosmilch
50 min
Kürbis-Korma
1 Std.
Kohlcurry mit Mandeln für Ungeduldige
25 min
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30min
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50 min
Flotter Kokos-Linsen-Eintopf
25 min