Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
TM6 TM5

Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa

4.4 (961 beoordelingen)

Ingrediënten

Radieschensalsa

  • 1 Bund Radieschen, geputzt (ca. 160 g)
  • 1 rote Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
  • 10 g Senf
  • 25 g Weißweinessig
  • 35 g Olivenöl
  • ½ TL Salz
  • 2 Prisen Pfeffer
  • 15 g Kapern, eingelegt, abgetropft

Brokkolibratlinge

  • 460 g Wasser
  • 500 g Brokkoli, in Röschen
  • 70 g Mandeln
  • 30 g Sojamehl, vollfett, als Ei-Ersatz (z.B. von Hensel)
  • 20 g Paniermehl, vegan
  • 30 g Haferflocken, zart
  • 1 gestr. TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer
  • Öl zum Braten

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1565 kJ / 374 kcal
Eiwitten
14 g
Koolhydraten
15 g
Vetten
27 g
Vezels
9.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten