Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 2 ½ TL Ras el Hanout (siehe Tipp)
- ¼ TL Chiliflocken, getrocknet
- 150 - 200 g Erdäpfel, festkochend, geschält
- 150 - 200 g Karotten
- 150 - 200 g Lauch
- 150 g gelbe Linsen
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) -
2
EL frische Petersilie, gehackt
of 2 EL frischer Koriander, gehackt - 4 EL Sauerrahm (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1132 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 9 g
Alternatieve recepten
Weiße-Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55min
Minestrone mit Kichererbsen
13h
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35 Min
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 Min
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45 Min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1 Std.
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40 Min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 Min
Ingwer-Linsensuppe mit Kokosmilch
40 Min
Orientalischer Linseneintopf
35 Min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 Min
Bunte Bohnensuppe
50 Min