Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinierter Tofu
- 300 g Tofu, fest, in Würfeln (1-2 cm)
- 2 EL Sesamöl, geröstet
- 2 EL Sojasauce
Tofu-Sellerie-Würfel mit Reis
- 30 g Honig
- 30 g Zitronensaft
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken (ca. 40 g)
- 30 g Sesamöl, geröstet
- 400 g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
- 900 g Wasser
- 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Anbraten
- 200 g Reis (Natur- und Wildreismischung)
-
6
Kardamomkapseln
of ¼ TL Kardamom, mit der Schale gemahlen - 1 TL Salz
- 2 EL Reisessig
- 2 EL Vollrohrzucker
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 EL Sesam
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2633 kJ / 629 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 8.5 g
Alternatieve recepten
Paprika mit Tofu-Reis-Füllung und Tomatensauce
1 Std. 45 Min
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1 Std. 15 Min
Vegane Albóndigas
45min
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1h 25min
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50min
Dinkelrisotto mit Mangold (vegan)
8 godz. 30 min
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40min
Tofu-Kartoffel-Topf
3u.
Kräuter-Bulgur mit Shiitakepilzen und Rahmrüben (vegan)
1h
Veganes Wiener Saftgulasch
1h
Chili con Soja
45min
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1h