Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g Wasser
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Garen
- 2 TL Salz
- 150 g Quinoa
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 80 g Kichererbsenmehl
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika rosenscharf
- ¼ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Spitzpaprika, rot, in kleinen Stücken (5 mm)
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 250 g Joghurt, 3,5% Fett
- 1 rote Zwiebel, mittelgroß, in feinen Ringen (5 mm)
- ½ Gurke, in kleinen Würfeln (5 mm)
- 160 g Eisbergsalat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1400 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bohnen-Burger (vegan)
1 Std. 20 Min
Linsenbraten
1 Std. 50 Min
Edamame-Falafeln mit Sesam-Joghurt-Dip
1 Std.
Bohnen-Feta-Burger
1 godz. 40 min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 Min
Sesam-Blumenkohl-Tofu mit Paprikasauce
45 Min
Falafel mit Tomatenrelish
9h
Rote-Bete-Burger
3h 25min
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1 godz. 10 min
Rote-Linsen-Bällchen mit Joghurt und Chilibutter
45 Min
Quinoa-Burger mit gelbem Ketchup
2h
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1 godz. 10 min