Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pistazienteig
- 60 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 200 g Mehl
- 150 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Sojadrink
- 90 g Sonnenblumenöl
- 1 ½ TL Backpulver
Belag und Fertigstellung
- 300 g Sahnealternative aus Soja zum Aufschlagen (z. B. Soy Whip von Soyatoo), kalt (siehe Tipp)
- 2 Pck. Sahnesteif, vegan
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 400 g Seidentofu, in Stücken (z. B. von Taifun)
- 300 g Himbeeren, TK, angetaut
- 100 g Wasser
- 15 g Speisestärke
- 50 g Zucker
- 150 g Orangensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1607 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seitan-Klopse nach Königsberger Art
1 Std. 15 Min
Tofu-Erdnuss-Spieße mit Mango-Koriander-Reis
2 Std.
Vegane Chocolate Chip Cookies
40min
Zupfkuchen
7h 10 min.
Vegane Donauwellen
4 Std. 15 Min
Espresso-Mandel-Veganisu
6h
Veganer Mango-Kokos-Kuchen ohne Backen
6h 20min
Vegane Lasagne
1 Std. 50 Min
Vegane Schoko-Creme-Torte
5 Std.
Veganer Kirsch-Käsekuchen
5 Std.
Linsenbraten mit Süßkartoffel-Sellerie-Püree und Brokkoli
1 godz.
Veganes "Butter Chicken"
50min