Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Schalotten, halbiert
- 200 g Mangold, in Stücken
- 200 g Risottoreis
- 670 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 100 g Frischkäse
- 2 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1365 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Grünkohl-Risotto
50min
Fenchel-Risotto
40 min.
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min.
Gelbe-Bete-Risotto
2 Std.
Mangold-Ingwer-Suppe
40 min.
Grünkohlrisotto
40 min.
Vollkorn Mangold-Quiche
1h 30 min
Fenchel-Risotto
35 min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50min
Mangold-Curry mit Hähnchenbrust
45 min