Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Rote Bete, gekocht, in Stücken
- 600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 Schalotten
- 20 g Öl
- 250 g Risottoreis
- 150 g Weißwein
- 20 g Butter
- Salz nach Geschmack
- 80 g Ziegenkäse
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1927 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.
Fenchel-Risotto
40 min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45min
Kürbisrisotto
55min
Fenchel-Risotto
35min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Grünes Spargel-Risotto
45min
Maronenrisotto
30 Min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
G´schwindes Kürbisrisotto
25 Min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 Min