Fenchel-Risotto
TM5 TM6

Fenchel-Risotto

4.1 (240 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 g Fenchelknollen (ca. 400 g), Fenchelgrün abgezupft und Fenchelknollen in Stücken (ca. 2 cm)
  • 50 g Parmesan, in Stücken
  • 40 g Butter
  • 1000 g Wasser
  • 1 Prise Salz
  • 320 g Risottoreis
  • 100 g trockener Weißwein
  • 1 ½ geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1791 kJ / 428 kcal
Eiwitten
13 g
Koolhydraten
65 g
Vetten
13 g
Vezels
2.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten