Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Fenchelknollen (ca. 400 g), Fenchelgrün abgezupft und Fenchelknollen in Stücken (ca. 2 cm)
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 40 g Butter
- 1000 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 320 g Risottoreis
- 100 g trockener Weißwein
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.
Grünkohl-Risotto
50 Min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 Min
Fenchel-Risotto
40 Min
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40 Min
Risotto mit Spargel und Mangold
45 Min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 Min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40 Min
Grünes Spargel-Risotto
45 Min
Erbsen-Risotto
50 Min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 Min
Mangoldrisotto
50 Min