Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Safrancreme
- 200 g Crème fraîche
- 2 Dosen Safran, gemahlen (à 0,1 g), z.B. von Ostmann
- ¼ TL Salz
Spinatrisotto
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 400 g Risottoreis
- 200 g Blattspinat, frisch
- 850 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2350 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Erbsen-Risotto
50 Min
Fenchel-Risotto
35 dk
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 dk
Fenchel-Risotto
40 dk
Rucola-Risotto
35 dk
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 Min
Risotto mit Steinpilzen
50 Min
Risotto mit Spargel und Mangold
45 Min
Risotto mit Basilikum
40 dk
Risotto mit Varianten
40 dk
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 dk
Cremige Polenta
45 Min