Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Parmesan, in Stücken
- 2 Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Staudensellerie-Stangen (70 g), in dünnen Scheiben
- 40 g Olivenöl
- 300 g Risottoreis
- 850 g Gemüsebrühe, heiß und kräftig im Geschmack
- 20 g Butter
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 1 Bund Basilikum, abgezupft, Blätter in feinen Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2001 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Erbsen-Risotto
50 Min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45 Min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40 Min
Risotto mit Zucchini
50 Min
Rucola-Risotto
35 min
Sobrasada-Risotto (Spanien/Mallorca)
30min
Frankfurter Kräuter-Risotto
50 Min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 min
Risotto mit Steinpilzen
50 Min
Risotto mit Spargel und Mangold
45 Min
Risotto mit Varianten
40 Min