![Rucola-Risotto Rucola-Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B15EF968-8C69-46A3-ACFF-3361FFF0036D/Derivates/8372E51A-7D84-4707-9762-C65F5A0B7E62.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 350 g Risottoreis
- 100 g Weißwein
- 900 g Wasser, heiß
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Paprika edelsüß
- 30 g Tomatenmark
- 80 g Rucola
- 150 g Ziegenfrischkäse
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2228 kJ / 534 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40 min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40 min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1 godz.
Risotto mit Steinpilzen
50 min
Tomatenrisotto
50 min
Pesto mit Zitrone
5min
Risotto mit Basilikum
40 min
Rucola-Feta-Risotto
40 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Frankfurter Kräuter-Risotto
50 min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 min