![Spinat-Käse-Spätzle Spinat-Käse-Spätzle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/212E746B-5F15-442F-954B-94B9565D15A4/Derivates/E2D0ABA7-6150-4FF2-96AE-E306C2D3F95F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Wasser und mehr zum Kochen
- 2 TL Salz
- 100 g Dinkel
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 120 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 250 g Mehl (siehe Tipp)
- 80 g Hartweizengrieß
- 4 Eier
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2707 kJ / 646 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Kaspressknödel mit Blattsalat
1h 40min
Käsespätzle
1h 10min
Tomatenspätzle
15min
Lasagne mit Kürbis und Amarettini
1h 50min
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2h
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45min
Kürbisspätzle (Österreich)
1h
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2h 30min
Grießklößchen (Suppeneinlage)
25min
Bärlauch-Kartoffel-Käse-Spätzle
1 Std. 15 Min
Nockerl / Spätzle
20min
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2h 10 min