Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Eier
- 250 g passierte Tomaten (Fertigprodukt)
- 20 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- 350 g Mehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1558 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 4.3 g
Alternatieve recepten
Schwäbische Käseknöpfle-Suppe
40min
Knödelteig-Schnitten
35 min
Spinat-Käse-Spätzle
20min
Kartoffelstrudel
1h 30min
Brot-Puffer
30min
Basilikum-Nocken-Auflauf
1u.
Kartoffel-Flammkuchen
1h 30min
Käsesauce
15min
Pfannkuchen-Spargel-Roulade
1 godz. 10 min
Brotknöpfle mit Salat
1u.
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1u.
Käse-Sahne-Nudeln
25min