Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Eier
- 250 g passierte Tomaten (Fertigprodukt)
- 20 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- 350 g Mehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1558 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 4.3 g
Alternatieve recepten
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2 godz. 50 min
Kürbisspätzle (Österreich)
1h
Kartoffelstrudel
1h 30min
Kartoffel-Flammkuchen
1h 30min
Tassenknödel mit Tomaten-Parmesan-Kern
1h
Käsekartoffeln vom Backblech
1h 20 min
Brotknöpfle
35min
Gnocchi alla romana
1h
Basilikum-Nocken-Auflauf
1h
Schwäbische Käseknöpfle-Suppe
40min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1h
Kartoffelschmarrn
45min