Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 EL Steinpilze, getrocknet
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Butterschmalz, etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Steinpilze, frisch, in Scheiben (ca. 7 mm)
- 1 ¾ - 2 TL Salz
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 4 Eier
- 120 g Weizenmehl, glatt
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 250 g Milch
- 350 g Paradeiser, in Stücken
- 70 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 ½ TL Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1716 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 11 g
Alternatieve recepten
Krautkrapfen mit weißen Bohnen
1h 20 min
Gurken-Bulgur-Schiffchen mit Gemüsereis
1 Std. 15 Min
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
1h 40min
Bärlauchpalatschinken mit Zitronen-Ziegenkäse-Creme
45 min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30 min
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40 Min
Erdäpfel-Schwammerl-Gulasch
1h
Kartoffelmuffins mit Pilzsauce
2h 15min
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1 Std. 15 Min
Bohnen-Quinoalaibchen mit Guacamole
1h
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1h 20 min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55 Min