Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 250 g Mozzarella (2 Kugeln), abgetropft, in Stücken
- 6 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
-
250
g Tomaten, in Stücken
of 250 g geschälte Tomaten aus der Dose, abgetropft - 1 Prise Salz
- 4 Artischockenherzen in Öl (ca. 170 g), abgetropft, in Stücken
- 50 g frische Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint (z.B. Taggiasca-Oliven)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2577 kJ / 616 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min
Pizza mit Lachs
1h 30 min
Pizza Vier Jahreszeiten
1h 30 min
Pizza mit Salsiccia
2h 40min
Frühlingspizza Toni M.
6 Std. 40 Min
Pizza auf ligurische Art
1 Std. 50 Min
Pizza mit Radicchio und Schinken
1ωρ.
Pizza Margherita
1h 35min
Teufels-Pizza
2h 15min
Pizza mit Meeresfrüchten
2hod. 20min
Mini-Pizzen alla Marinara
2u. 10min
Tomaten-Salbei-Sauce
30 Min