Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 60 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Kamut
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 2 Knoblauchzehen
- 5 - 6 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 30 g natives Olivenöl
-
200
g Eiertomaten, Typ San Marzano, entkernt, in Stücken
of 200 g stückige Tomaten aus der Dose - ½ TL Salz
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Mehl zum Bearbeiten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 405 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Gemüse-Nudel-Suppe mit Pistou
1 Std. 25 Min
Pizza Margherita
1h 35min
Pizza Margherita
1h 45min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40min
Pizza Vier Jahreszeiten
1 Std. 30 Min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4 Std.
Minicalzone "Neptun"
1h 20min
Mini-Pizzen mit Ziegenkäse
1h 40min
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Pizza Capricciosa
1h 40min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35min