Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter, zum Einfetten
-
400
g Kirschen, entkernt, halbiert
of 400 g Weichselkompott, abgetropft - 1 EL Rum
- 2 EL Staubzucker, etwas mehr zum Bestreuen
- 3 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 1 EL Wasser, lauwarm
- 1 EL Vanillezucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 250 g Topfen
- 2 TL Maisstärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 623 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Topfencreme mit Beerenspiegel
4h 45min
Cappuccino-Traum
3h 30min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1 Std. 50 Min
Engelsspeise
30 min
Apfeltiramisu mit Kürbiskernöl
3h 45min
Quark-Mousse mit Vanille-Erdbeeren
1h 30 min
Walnusssoufflé
1 Std. 15 Min
Quarkcreme mit Balsamico-Heidelbeeren
1u. 20min
Apfel-Quark-Trifle
1h 30 min
Erdbeermousse
4 Std. 15 Min
Lavendelcreme
5 Std.
Kokoscreme mit Rum-Sauce
2 Std. 30 Min