Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Birnenkompott
- 150 g Weißwein
- 70 g Zucker
- 1 Vanilleschote, längs aufgeschnitten
- 1 Zimtstange
- 1 Zitrone
- 2 Birnen, geschält (ca. 300 g), in mundgerechten Stücken
Soufflé
- 4 Eier
- 1 Prise Salz
- 60 g Zucker und mehr zum Ausstreuen
- 160 g Spekulatius
- 80 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 1 EL Mehl
- ¾ TL Backpulver
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1379 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schokoladenmousse
3h 20 min
Weiße Schokoladenmousse
5 Std. 30 Min
Eierlikörmousse
8 Std. 30 Min
Kürbiskernparfait
5 Std. 45 Min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Mohn-Mousse mit Himbeer-Grenadine-Sauce
7 Std.
Lebkuchenparfait
8 Std. 15 Min
Nougat-Panna-Cotta
4h 15min
Gratinierte Kirschen
30min
Honigmousse
3h 45 min
Kokoscreme mit Rum-Sauce
2h 30min
Caipirinha-Creme
3h 30min