Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Birnenkompott
- 150 g Weißwein
- 70 g Zucker
- 1 Vanilleschote, längs aufgeschnitten
- 1 Zimtstange
- 1 Zitrone
- 2 Birnen, geschält (ca. 300 g), in mundgerechten Stücken
Soufflé
- 4 Eier
- 1 Prise Salz
- 60 g Zucker und mehr zum Ausstreuen
- 160 g Spekulatius
- 80 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 1 EL Mehl
- ¾ TL Backpulver
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1379 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Café Latte-Tiramisu mit Pistazienkrokant
1h 30min
Nougatparfait mit Zwetschkenkern
4h 20min
Cheesecake mit Safranbirnen
4 godz. 30 min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1h 50 min.
Lebkuchenparfait
8 godz. 15 min
Schokoladetarte | Himbeer | Ginger
6u. 20min
Nougat-Panna-Cotta
4 Std. 15 Min
Apfeltiramisu mit Kürbiskernöl
3h 45min
Lebkuchen-Tiramisu
2h 15 min.
Glühweinsabayon
10min
Kürbiskernparfait
5 Std. 45 Min
Eierlikörmousse
8 godz. 30 min