Dille und Feta Fladenbrot
TM6 TM5

Dille und Feta Fladenbrot

4.6 (24 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g frische Dille, Spitzen abgezupft
  • 2 TL Trockengerm (8 g)
  • 150 g Wasser
  • 100 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
  • 350 g Weizenmehl, universal (am besten eignet sich Brotmehl), etwas mehr zum Bemehlen
  • 200 g Feta, in Stücken

Voeding
per 1 Stück
Calorieën
1491 kJ / 356 kcal
Eiwitten
9 g
Koolhydraten
33 g
Vetten
20 g
Vezels
1.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten