![Dille und Feta Fladenbrot Dille und Feta Fladenbrot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2330202E-E60B-4893-A4AF-25269F20552A/Derivates/86459758-CD32-4C94-89D8-7B7DF920B63B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g frische Dille, Spitzen abgezupft
- 2 TL Trockengerm (8 g)
- 150 g Wasser
- 100 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 350 g Weizenmehl, universal (am besten eignet sich Brotmehl), etwas mehr zum Bemehlen
- 200 g Feta, in Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1491 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Kidneybohnen-Aufstrich
10 min
Erdäpfelfladenbrote
12klst
Fougasse mit Käse
2 godz. 35 min
Zwiebelbaguettes
3j
Gefüllte marokkanische Brote
2 Std. 45 Min
Tomatenfladen mit Oliven
2j 15 menit
Pikante Erdäpfelbuchteln
1h 50 min
Sesamringe
1h 20 min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1h 45min
Dinkel-Kräuter-Kringel
2h
Parmesan-Rosmarin-Brötchen
1h 30 min
Laugen-Zwiebel-Käse-Brötchen
1h 40 min