![Roggenfladenbrot Roggenfladenbrot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DA9211B6-E20D-4CE4-BD8F-810FD8BE661B/Derivates/F3F21208-00CB-4CC0-9265-19C08E5D1EFA.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Haferflocken
- 500 g Wasser
-
20
g frische Germ, zerbröselt
of 2 TL Trockengerm (8 g) - 2 EL Honig
- 100 g Sonnenblumenöl, etwas mehr für die Hände
- 200 g Roggenmehl
- 380 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 ½ TL Salz
- ½ - 1 TL Fenchelsamen, ganz, nach Geschmack (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1738 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Joghurt-Brötchen mit Sesam
1ч. 30 мин.
Ciabattabrötchen
1h 40min
Ziegenfrischkäse selbstgemacht
40 мин.
Erdäpfelfladenbrote
12h
Kürbiskern-Bagels
1ч. 30 мин.
Chia-Baguettes
3h 50min
Toastbrot
3ч.
Amaranth-Knäckebrot
50 мин.
Dinkelkeimbrot
72 Std.
Dille und Feta Fladenbrot
1ч. 20 мин.
Mohnflesserl aus Dinkel
1h 50 min
Vollkornspitze
24sa