![Erdäpfelfladenbrote Erdäpfelfladenbrote](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/80D0286C-A87F-4E6B-A661-1EA1E4D80BB0/Derivates/D45CDEA2-280B-4774-8D26-0E5844A38EDD.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz, etwas mehr zum Würzen
- 50 g Schlagobers
- 150 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Backpulver
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 648 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Gefüllte marokkanische Brote
2ч. 45 мин.
Krapfen mit Aprikosen-Frischkäse-Füllung
4h
Knusperhörnchen mit Grieß-Aprikosen-Füllung
3h 10min
Hefeschnecken mit Sesampaste
2 Std.
Ziegenfrischkäse selbstgemacht
40 Min
Fatayer mit Käse Minze
1 Std. 5 Min
Roggenfladenbrot
2h 10 min
Erdäpfelfladen mit Rosmarin
1h 35 phút
Hühnchen Pastilla
1 Std. 25 Min
Parmesan-Rosmarin-Brötchen
1 Std. 30 Min
Würziges Fladenbrot
1h 40min
Selbstgemachter Halloumi
3 Std. 15 Min