Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 80 g Zucker und etwas mehr zum Ausstreuen
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 3 Eier, getrennt
- 25 g Speisestärke
- 200 g Magerquark, gut abgetropft
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 710 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Baumkuchen mit Baileys-Zabaglione
2h 15min
Orangensoufflé
50 min
Tiramisu mit Erdbeeren
2 Std.
Karamellcreme (Flan)
3 Std.
Haselnuss-Baiser-Torte mit Bananen-Karamell-Füllung
3h 15min
Eclairs
2 godz. 30 min
Biskuitdessert Zuppa inglese
2 godz. 30 min
Honigmousse
3 Std. 45 Min
Nougat Crème Brûlée | Banane
7h 35min
Pistazien-Pudding
2h 40min
Avgolemono (Griechische Eier-Zitronen-Suppe)
35 min
Geeiste Zimt-Mousse
5 Std.