Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preiselbeer-Kompott
- 1 Glas Wild-Preiselbeeren (400 g)
- 10 g Maisstärke
- 40 g Wasser
- 1 Apfel, ungeschält, in dünnen Scheiben
Reiskuchen
- 60 g Zucker
- 500 g Milch
- 1 Dose Safran (0,1 g)
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 120 g Milchreis
- Butter zum Einfetten
- 2 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 717 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Mandel-Honig-Grieß-Kuchen
1h
Möhren-Apfel-Kuchen
1 Std. 30 Min
Kokos-Orangen-Muffins
45min
Orangen-Mandel-Kuchen (glutenfrei)
1hod. 5min
Quark-Apfel-Fladen
50min
Grieß-Gugelhupf mit Orangenglasur
1 Std. 30 Min
Couscous-Kuchen mit Obst
1hod. 50min
Polenta-Flammeri mit Beeren
9h
Steirischer Kürbisreindling (vegan)
2 Std. 20 Min
Süße Focaccia mit Haselnüssen
2h 30min
Reispudding mit Rosenwasser und Erdbeermus (Rizogalo)
1h 10min
Karibische Gugelhupfe (glutenfrei)
40min