![Erdäpfel-Spinat-Roulade Erdäpfel-Spinat-Roulade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FB6C3E4E-973E-4968-BA73-51F15C96221E/Derivates/1CC74F4D-9057-4E41-B1F4-FF449C51D66F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2 cm)
- 180 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 150 g frischer Babyspinat
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 160 g Butter, weich
- Öl zum Einfetten
- 200 g Weizenmehl, griffig
- 50 g Weichweizengrieß
- 1 Ei
- 1 Msp. Muskatnuss, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2386 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Krautkrapfen mit weißen Bohnen
1u. 20min
Kürbis-Serviettenknödel mit Pilz-Spinat-Rahm
45min
Erdäpfelsackerl mit Mangold und Pilzen (vegan)
1h 30min
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1u. 25min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto
3h
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1u. 45min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Pikante Germknödel mit Käsefülle und Kürbiskernbutter
1u. 25min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55 Min
Spinatspätzle mit Champignonsauce
1h 30min
Gemüsestrudel mit Knoblauchsauce
50 мин.