Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 350 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 500 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken (2,5 cm)
-
500
g Fisolen, frisch
of 500 g Fisolen, TK - 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 250 g Feta
- 300 g Cocktailtomaten
- 20 g natives Olivenöl extra
- 20 g Essig
- 1 ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Stängel Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1418 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 10 g
Alternatieve recepten
Quinoasalat mit Bohnen und Ziegenkäse
30min
Erdäpfel-Sellerie-Gratin mit Paprikasauce
1 godz. 30 min
Karfiol mit Paprikaragout und Haselnussbröseln
45min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade (vegan)
15 min
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Warmer Salat mit roten Bohnen
13 godz.
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35min
Karfiol-Bohnen-Salat schnell auf den Tisch
10 dk
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45min
Hendlfilet auf Blattsalat mit Senfdressing
40min
Pilzragout mit Fisolen
1h
Käferbohnensalat
35min