![Erdäpfel-Fisolen-Salat Erdäpfel-Fisolen-Salat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/88350ddc-b860-4898-90fb-07c0f1f9fe28/Derivates/4d20d166-0c9b-4c72-a5df-b2b6bb505c01.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 350 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 500 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken (2,5 cm)
-
500
g Fisolen, frisch
of 500 g Fisolen, TK - 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 250 g Feta
- 300 g Cocktailtomaten
- 20 g natives Olivenöl extra
- 20 g Essig
- 1 ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Stängel Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1418 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 10 g
Alternatieve recepten
Bohnen-Tomaten-Salat
30 Min
Spinatsalat in Curryrahm
10 min
Quinoasalat mit Bohnen und Ziegenkäse
30 Min
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45 Min
Käferbohnensalat
35 Min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 Min
Salat mit Speck und Apfel
20 Min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1 Std.
Salat Nicoise
40 Min
Steirischer Rindfleischsalat
1 Std.
Karfiol-Bohnen-Salat schnell auf den Tisch
10 min
Cremiger Erdäpfelsalat mit Apfel und Stangensellerie
1 Std.