![Paradeisersuppe mit Basilikumcreme (vegan) Paradeisersuppe mit Basilikumcreme (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4763BDF3-49FE-411D-86E7-14029DEE79F6/Derivates/3E4EDB25-59D8-49FA-9177-85F3E4FFAE49.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g frische Basilikumblätter
- 150 g veganer Sauerrahm (z.B. Crèmesse oder selbst gemacht)
- ¾ TL Salz
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 EL Sonnenblumenöl
- 500 g Paradeiser, in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten in Öl
- 40 g Mandeln, geschält
- 550 g Wasser
- 1 ½ TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1030 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Erdäpfel-Schwammerl-Suppe (vegan)
45 min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45 min
Kräuter-Bulgur mit Shiitakepilzen und Rahmrüben (vegan)
1 Std.
Vegane Eierspeise
10 min
Veganer Eiaufstrich
10 min
Kürbismelange mit Kürbiskernöl (vegan)
30 min
Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)
30 min
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40 min
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50 min
Erdäpfel-Schwammerl-Gulasch
1 Std.
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1 Std. 15 Min
Erdäpfelgulasch (vegan)
1 godz. 10 min