Gratiniertes Karfiolpüree
TM5 TM6

Gratiniertes Karfiolpüree

4.4 (59 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 70 g Gruyère Käse, in Stücken
  • 500 g Wasser
  • 100 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
  • 1 Karfiol, mit Strunk, in Stücken (ca. 700 g)
  • 80 g Schlagobers
  • 10 g Butter
  • 1 ½ TL Salz
  • ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
  • 2 Prisen Muskat, gemahlen

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
607 kJ / 145 kcal
Eiwitten
7 g
Koolhydraten
6 g
Vetten
10 g
Vezels
4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten