Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Gruyère Käse, in Stücken
- 500 g Wasser
- 100 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 1 Karfiol, mit Strunk, in Stücken (ca. 700 g)
- 80 g Schlagobers
- 10 g Butter
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 607 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Champignon-Terrine
3 godz. 50 min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35 Min
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35 Min
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1 Std. 25 Min
Selleriehirse mit Hühnerbällchen und Endiviensalat
1 Std. 15 Min
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1 Std. 25 Min
Kürbispüree mit Kokosmilch und Haselnüssen
40min
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40min
Velouté von Topinambur
30 Min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 Min
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35 Min
Topinamburpüree
40min