![Gratiniertes Karfiolpüree Gratiniertes Karfiolpüree](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6d9227dc-d732-4e69-af53-65f24ef9e076/Derivates/5362aa74-49f2-4c7a-9a4b-371d61e3488d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Gruyère Käse, in Stücken
- 500 g Wasser
- 100 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 1 Karfiol, mit Strunk, in Stücken (ca. 700 g)
- 80 g Schlagobers
- 10 g Butter
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 607 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35 min
Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto
30 min
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35 min
Paradeiser-Rotwein- Suppe mit Mozzarella
55min
Cumberland-Senf-Sauce
1h 15min
Pastinaken-Apfel-Stampf
40 min
Sellerie-Kartoffel-Suppe mit Kräuterklößchen
1h
Pfeffersackerl mit Pastinaken-Steinpilz-Fülle
1 Std. 30 Min
Paprikasuppe
30 min
Leichte Käsesuppe
25 Min
Karfiol mit Butterbröseln
40 min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35 min