Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kressenockerl
- 2 Päckchen Kresse
- 200 g Topfen, 20% Fett
- 100 g Hartweizengrieß, fein
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
Radieschensuppe und Fertigstellung
- 450 g Radieschen
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 rote Zwiebel, halbiert (ca. 80 g)
- 30 g Butter, in Stücken
- 70 g Weißwein
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 450 g Wasser
- 150 g Schlagobers
- ½ TL Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1601 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35 min
Rahmsuppe von grünen Erbsen mit Serranochips
30min
Kohlrabi-Kräuter-Suppe mit Lachsforelle
40min
Rotes Zwiebelcremesüppchen
30min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50 min
Bärlauchcremesuppe
30min
Rucola Suppe
25min
Radieschensuppe
25min
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35 min
Pastinaken-Cremesuppe
45 min
Rucola-Kartoffel-Suppe
25min