![Radieschensuppe mit Kressenockerl Radieschensuppe mit Kressenockerl](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9fbd3730-b3b5-440b-ad5a-e8f23905322b/Derivates/77ce120b-c1c5-498c-9ab1-22ae85174086.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kressenockerl
- 2 Päckchen Kresse
- 200 g Topfen, 20% Fett
- 100 g Hartweizengrieß, fein
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
Radieschensuppe und Fertigstellung
- 450 g Radieschen
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 rote Zwiebel, halbiert (ca. 80 g)
- 30 g Butter, in Stücken
- 70 g Weißwein
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 450 g Wasser
- 150 g Schlagobers
- ½ TL Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1601 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35 Min
Krautsuppe mit Speck
40min
Bärlauchcremesuppe
30min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min
Rote-Rüben-Suppe
45 Min
Sellerie-Kartoffel-Suppe mit Kräuterklößchen
1 Std.
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50 Min
Grüne Salatsuppe
40min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1h 10min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 Min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Polenta Lauchsuppe mit Kernöl
20min